Visst finns det många händiga budgetval för dig som vill ha ett helt okej paraply, men om du är på jakt efter ett regnskydd som håller riktigt hög standard är det ett golfparaply som borde stå på din inköpslista. Detta paraply har en konstruktion som inte bara är robust nog att klara av regn, utan också vind!

Golfparaply för blåsiga utomhusmiljöer

Trevlig blåsdag… eller kanske inte. Det är ingen höjdare när det både regnar och blåser utan något tak i närheten. Detta har du kanske upplevt ute på golfbanan eller på andra öppna ytor, och då vill du inget hellre än att skydda dig från regnet och vinden. Här kommer ett golfparaply in i bilden.

Med sin dubbelskärmskonstruktion tar sig vinden igenom skärmen istället för att blåsa emot den, och på så sätt vänds skärmen inte ut och in när vinden blir för stark. Om du kan hitta ett golfparaply som öppnas automatiskt med ett knapptryck är det en ännu större fördel, så se till så att du tar med dig ett praktiskt golfparaply nästa gång du ska ge dig ut i den friska luften.

Paraplylands golfparaplyer

Inte är det särskilt svårt att hitta ett golfparaply som håller hög standard. Det är bara att vända dig till ett svart golfparaply från Paraplyland. Detta utomordentliga regnskydd öppnas automatiskt och har de tidigare nämnda dubbla skärmarna. Det är även utrustat med ett rakt plasthandtag med beläggning, fiberglasribbor, en polyesterskärm och det uppmäter 133 cm i diameter.

Tack vare paraplyets storlek kan det användas av två personer, och golfparaplyet skyddar då mot både regnet och vinden. Beställ hos Paraplyland och förvänta dig kostnadsfri frakt med PostNord som levererar paraplyet hela vägen till ett postombud som ligger i närheten av dig. Du behöver med andra ord inte ta dig långa vägar för att få tag på ditt golfparaply.

Kom ihåg regnkläderna

Ett golfparaply är sannerligen bra att ha, men om du verkligen vill fullända din regnutrustning kan du även vilja beställa några regnkläder. Även detta kan du få tag på hos Paraplyland i form av regnponchos som kan beställas i olika storlekar så att hela familjen kan få varsin. Ta tjuren vid hornen och beställ ditt golfparaply samt regnponcho redan idag för att aldrig behöva oroa dig för ett plötsligt regnoväder eller att vinden ska förstöra ditt paraply.